WORK

Shops

&

WALKS

Workshop Model Fotografie / Portfolioshoot

– Dag indeling –

– De workshop vind plaats in een mooie daglicht ruimte in Aalsmeer waar we een paar verschillende settings hebben gemaakt. We starten om 10:00 met koffie en een korte introductie. Ik zal vrij kort vertellen wat ik belangrijk vind aan een goed beeld en waar ik op let qua licht en compositie. Wat is er belangrijk aan de compositie. Hoe gebruik je natuurlijk licht om tot een mooi resultaat te komen. En wat kun je doen om je beelden meer gevoel en emotie te geven. Hoe werk je dit uit en hoe communiceer je dit met het model. 

– Vervolgens gaan we in een kleine groep van 2 of 3 fotografen aan de slag. Het is de bedoeling dat jullie als team met het model aan de slag gaan. Het doel is om elkaar te helpen om het beste resultaat neer te zetten. Uiteraard begeleid ik jullie met tips en aanwijzingen. Er is ruim voldoende tijd voor iedere fotograaf om te kunnen shooten met alle modellen. Het is niet de bedoeling dat er met meerdere fotografen tegelijk word gefotografeerd.  

-12.30 word er een lunch verzorgd.

– Na de lunch kunnen we wat geschoten beelden reviewen indien je dat prettig vind of kun je verder meer mooie beelden gaan schieten. 

– En na de lunch kun je aanschuiven bij me aan tafel om te bekijken hoe ik mijn nabewerking doe.

Benodigdheden en ervaring: Je kunt je camera manueel instellen en de begrippen sluitertijd, diafragma en ISO zijn je bekend en weet je goed te gebruiken. De camera die je gebruikt kun je ook manueel instellen en heeft bij voorkeur een groot diafragma. 

De workshop kan van onze kant worden geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen of vanwege ziekte. In dit geval zal het hele bedrag terugbetaald worden. Indien een model afwezig is, zal er voor vervanging worden gezorgd. 

Models

Cynthia Cremer

Michelle Wiegman

Sofie Vellinga

€ 159,-

Datum: 29-03-2020

Locatie: Oosteinderweg 287F, Aalsmeer