WORK

Shops

&

WALKS

Basis Cursus Fotografie

Heb je er ook genoeg van dat de leuke foto die je in je hoofd hebt er compleet anders uitziet op je prachtige dure camera? Zet jij de instellingen ook maar op automatisch omdat je verder eigenlijk niet zo goed weet hoe ’t werkt? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou! In een gezellige en ontspannen setting zul je in 6 lessen ontdekken waar je camera allemaal toe in staat is. (en jij dus ook!)

Het doel van deze praktijkgerichte cursus: Het beter leren kennen van jouw camera zodat je deze manueel (handmatig) kunt gaan bedienen. Je maakt kennis met de verschillende functies van de camera zoals diafragma, sluitertijd en isowaarden. Ik geef jullie uitleg geven over de theorie, waarna geleerde kennis meteen toegepast kan worden in de praktijk. We doen verschillende opdrachten binnen en buiten en bespreken de foto’s na. In de nabespreking van jouw foto’s komen onder andere verschillende vormen van belichten en compositie aan bod. Ook wordt er kort aandacht gegeven aan diverse manieren van nabewerken.

Benodigdheden voor deze cursus: Camera waarbij de instellingen (diafragma, sluitertijd, iso) handmatig bediend kunnen worden.

Deze cursus is voor de beginnende fotograaf maar is zeker ook interessant voor de wat meer gevorderden.

6 Lessen

€ 100,-

Locatie: De Werkschuit

Oosteinderweg 287F, Aalsmeer